Europese GSX-R meeting in Zolder

bloglist-header-background

Europese GSX-R meeting in Zolder

Van 6 tot en met 8 juli 2018 op Circuit Zolder !


Van 6 tot 8 juli vindt op het circuit van Zolder de eerste Europese GSX-R meeting ooit plaats. Het evenement kadert binnen de Belgische manche van het Internationale Duitse Kampioenschap (IDM) dat nu al een aantal jaar doorgaat op Zolder. In de GSX-R1000 en de Twin Cup kan je supporteren voor je favoriete Suzuki-rijder.

Voor 45 euro krijg je niet alleen toegang tot het complete event, je kan ook genieten van een VIP-catering vanaf vrijdagavond tot zondagmiddag (ontbijt, warme maaltijden op de middag en ‘s avonds, snacks en niet-alcoholische dranken) in de Suzuki Area. Bovendien heb je toegang tot de exclusieve GSX-R parking in de paddock. En natuurlijk wacht een uitgebreid programma met ster-gast Kevin Schwantz!

"Een hoogtepunt van het evenement zal zeker de Meet & Greet met Kevin Schwantz zijn", zegt Akira Kyuji, General Manager van Suzuki Marketing Europe. "De Texaan blijft enorm populair in Europa en heeft vooral GSX-R-fans veel te vertellen. Hij vertegenwoordigt ook Suzuki Racing als geen ander. "

Voor zaterdag is een groepsfoto gepland met alle deelnemers en Kevin Schwantz op het circuit. Op zondag kunnen alle GSX-R rijders samen met Kevin Schwantz een rondje rijden op het circuit van Zolder. Naast de GSX-R-fans uit België worden er ook veel GSX-R-rijders verwacht uit Frankrijk, Duitsland, Nederland en Zwitserland. Allen daarheen dus !

Tickets zijn te koop via Suzuki Club Europa

Follow suzuki

on social media