Update GSX-S1000 modeljaar 2025

Suzuki heeft de GSX-S1000 geüpdatet voor modeljaar 2025, met verschillende uiterlijke aanpassingen en nieuwe kleurvarianten. Informatie over de prijs en beschikbaarheid volgt op een later moment.

Een geüpdate design

De GSX-S1000 is voor modeljaar 2025 op meerdere vlakken vernieuwd. Deze ultieme krachtpatser valt op door zijn nieuwe bestickering, gecombineerd met de kleuren Metallic Triton Blue, Metallic Mat Sword Silver en Glass Sparkle Black.

Nieuw 5-inch TFT-kleurendisplay

De GSX-S1000 is uitgerust met een nieuw 5-inch TFT-kleurendisplay dat real-time motorinformatie toont. De toerenteller functioneert als programmeerbare schakelindicator en knippert bij het bereiken van het ingestelde toerental. Waarschuwingen verschijnen als pop-ups, en het display schakelt automatisch of handmatig tussen dag- en nachtmodi. Daarnaast is er een nieuw flyscreen met Suzuki-logo beschikbaar als accessoire.

Nieuw jaar, zelfde prestaties

Onderhuids is de GSX-S1000 ongewijzigd gebleven. De naked bike heeft nog steeds de krachtige 999cc viercilinder motor, die zijn piekvermogen van 112 kW (152 pk) en 106 Nm koppel over een breed toerenbereik levert. De motor is gekoppeld aan een zesversnellingsbak met Bi-directional Quick Shift System en voldoet aan de strenge Euro5+ emissienormen, zonder in te boeten aan geluid.